Bart Verbeeck is 22 lentes jong, in de fleur van zijn leven, vol grootse plannen en zin in het leven, wanneer hij te horen krijgt dat de medische wereld hem niet meer kan helpen.

Al jaren vecht Bart tegen botkanker wanneer hij op 26 oktober 2009 het woord 'terminaal' meekrijgt. Bart weet dat hij niet lang meer te leven heeft, maar zet door. De kracht en de moed die hij heeft om door te zetten, haalt hij uit de mensen die hij heeft kunnen doen inzien dat het anders kan. Dat je van alle dagen moet genieten en dat lachen meer is dan een noodzaak.
Iets meer dan een jaar later, op 12 december 2010, verliest hij zijn strijd tegen kanker.

Als vzw hebben wij als doel om Barts boodschap, genieten van het leven, verder uit te dragen.

Daarom organiseren we op zaterdag 14 mei 2011 onze tweede editie van  “Barts Familiedag”. We willen het hele gezin even samenbrengen om samen te genieten van de geneugten des levens. In “Sport- en Recreatiecentrum De Nekker” te Mechelen worden een hele namiddag workshops georganiseerd rond het thema ”genieten”.Ook zal je deze dag kunnen genieten van diverse optredens en heel wat randanimatie.

De opbrengst van deze dag gaat integraal naar kankeronderzoek van het UZ Leuven, om zo Bart zijn wens waar te maken dat kinderen in de toekomst niet hetzelfde moeten meemaken als hem.
Meer informatie over onze vzw en een volledig overzicht van de familiedag kan je terugvinden op onze website, www.bartsweg.be